Flott fugue på orgel

Hei og god kveld alle sammen! Står det bra til med dere? Jeg håper det. Jeg har det veldig bra. Har nettopp hørt en fantastisk fugue på dataen. Hva er en fugue spør du? Kort fortalt er det orgel musikk. Og ikke hvilken som helst orgel musikk heller. Den mest fantastiske orgel musikken jeg noen gang har hørt. Det sier en del det! Det er helt fantastisk å høre på. Blir nærmest hypnotisert av lydene fra orgelet som klinger i med stor musikk. Det er komponisten Bach som har laget den fuguen jeg hørte på.

Sjekk ut denne siden for å lån der du får svar på dagen En fugue har å gjøre med tonene, at de går opp og ned og att og fram. Ja, det er litt vanskelig å forklare hva en fugue er, jeg vet det nemlig ikke helt selv, bare at det høres vidunderlig ut. Det vet jeg. Og det er vel det som teller, eller hva? Jeg skal jo bare høre på og kose meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *