Store muligheter

Vil du lære mer om hvilke muligheter som finnes for å sikre seg et lån for øyeblikket, skal du trykke denne lenken: http://hurtig-lån-sms.no/hurtiglan-18-ar/ Da jeg her om året planla reise til Buenos Aires for å se fotballkamp, spise biff og drikke rødvin, var jeg innom denne nettsiden for å se om lån kanskje kunne være en fin måte å spe på reisebudsjettet. Lange ferieturer er kostbare, men byr på opplevelser for livet, som jeg ikke har noen problemer med å bruke noen måneder for å betale for i etterkant.

Riverplate og Buenos Aires

I Buenos Aires fikk jeg se River Plate spille kamp på El Monumental, VM-finale arenaen fra 1978, jeg var på hjemmebanen til Boca Juniors samtidig som Diego Maradona var tilstede, og jeg åt så mye biff at jeg kun klarte ett måltid om dagen! Hva gjaldt vinen, trenger ingen å bekymre seg for jeg ikke fikk i meg nok. Buenos Aires er en fabelaktig by – og turen bød på minner man ikke kan måle i penger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *