Det er enkelt å låne penger

Når høytidene kommer er det mange som synes det er vanskelig å ikke ha nok penger til det de har lyst til å gjøre. De får ikke feiret ordentlig, kjøpt gaver, eller har ikke råd til god mat og drikke. Akkurat nå er det julen som nærmer seg, og det er noen som har funnet en løsning denne julen, slik at de har råd til julegaver, god mat og drikke. Og det er å låne penger. For i dag er det blitt så enkelt å låne penger. Kanskje for enkelt synes mange. Særlig hvis flere i større grad låner til forbruk. Men det er opp til en selv og ta ansvar for sitt eget liv og velvære. Så selv om det er mange fristende tilbud der ute, så må man jo alltid tenke selv.

Slik vil det alltid være i samfunnet. Og da er det en selv som avgjør om det er viktig og riktig å låne penger til å kjøpe julegaver, eller låne penger til å kjøpe klær, eller betale en uventet regning. Det er en selv som kjenner sin egen situasjon og som vet hva som er viktigst i sitt liv. Så hør ikke på andre, men lytt alltid til deg selv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *