Relativ ny lånemetode

SMS lån er en relativt ny lånemetode i det norske markedet. I Sverige har denne metoden blitt meget populær, men i Norge er den fortsatt ikke nådd toppen, men er på vei oppover. SMS lån er en av de aller mest effektive, tygge og raske måtene som eksisterer i forbindelse med å låne penger. Når du søker om lån via SMS foregår all kommunikasjon mellom deg og leverandøren via mobil, nor som gjør metoden utrolig hurtig og effektiv. Søker du om smålån vil du få svar allerede innen samme dag, og søker du om mikrolån kan du til og med forvente å få svar enda raskere! Dette er helt utrolig med tank på den lange prosessen som leverandørene må gjennom for å kunne tilby deg lån.

For å søke om lån via SMS må du være fylt 18 år. Aldersgrensen på 18 år gjelder på alle typer lån av penger, også på SMS lån. Noen leverandører operer med andre aldersgrenser som for eksempel 21, 23 eller 25 år, men ettersom den offisielle nedre grenser er 18 år vil det være massevis av muligheter til å søke om lån, så lenge du oppfyller dette kravet. Sjekk ut http://sms-lån-18år.no/sms-lan-norge/ for mer informasjon om dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *